Våra två span, Miramar Sences Spa, till vänster, i samband med Hotel Miramar & Spa och Thalasso havsvattenspaet, till höger, har en central roll i våra wellness program.

I våra två span kan du välja mellan olika behandlingar och kombinera dem med avkopplande bassängbesök. Låt mig skräddarsy det spaprogram som passar just dig – med de behandlingar du önskar!

Thalasso havsvattenspa – hälsan från havet

I vårt utbud kan man välja mellan att ta olika behandlingar i havsvattenspaet eller helt enkelt bara besöka det och njuta i bassängen av det mineralrika vattnet.

Barra Thalasso, eller i vardagligt tal endast Thalasso, är ett elegant spacenter som utnyttjar de terapeutiska egenskaperna i det mineralrika vattnet utanför Nazaré. Nazaré är sedan länge känt som en badort, redan under 1800-talet reste man hit för att bada då man visste att det mineralrika vattnet var hälsosamt och kunde bota bland annat hudåkommor, reumatism, blodcirkulationsrubbningar mm. 

Utanför Nazaré finns en stor och lång kanjon i havsbottnet som är ca 230 kilometer lång och blir ca 5.000 meter som djupast. Vattnet i den här kanjonen är mycket mineralrikt och det är detta vatten som pumpas in i Thalasso spacentret. Inga tillsatsämnen eller klor tillsätts i vattnet, det bara pumpas in och värms upp till behaglig temperatur och pumpas ut igen. Det är en underbar känsla att låta kroppen njuta av de 66 mineralerna som finns i vattnet! Det är också denna kanjon som bildar de stora surfvågorna som Nazaré är känd för. Dessa vågor kommer dock aldrig till själva badstranden i Nazaré utan bildas på den norra sidan av piren. 

Thalasso erbjuder ett brett utbud av behandlingar som – antingen individuellt som en enda behandling eller som en kombination av ett behandlingsprogram – kommer att ge en oförglömlig upplevelse. I behandlingar, som t ex body-wraps, kombinerar man naturliga råvaror som mineraler, sjögräs och lera. Thalasso havsvattenspa har högklassiga utrymmen och toppmoderna hydroterapiapparater. Titta gärna på videon här nedanför så får du en uppfattning om det fina spaet!