Slå två flugor i en smäll och upplev Nazaré, en autentisk portugisisk småstad med sina pittoreska gränder, och golfspel på de kända golfbanorna Guardian Bom Sucesso, Praia d’El Rey, West Cliffs och Royal Óbidos.

Vi skräddarsyr er vistelse enligt önskemål med t ex vinprovning, guidning i Nazaré med omnejd eller med besök på historiska platser.

Vi förbokar era speltider och ni behöver bara åka till golfbanan och njuta av att spela.

Fråga efter korta paket på 4-7 dagar!

Önskar ni komma för en längre tid har vi även golfresor på 14 eller 28 nätter: Om ni väljer att stanna i 14 eller 28 nätter bor ni på Bom Sucesso Resort i bostäder med självhushåll, bostäderna har 1 till 4 sovrum. Alla bostäder är väl utrustade och har egen uteplats. 

Golfbanorna är:

GUARDIAN BOM SUCESSO

Designad av Donald Steel, en av världens mest kända golfarkitekter, erbjuder Guardian Bom Sucesso Golf en 18-håls mästerskapsbana i vackra omgivningar. Banan ligger på ett område på mer än 60 hektar, vid stranden av Óbidos lagun och nära havet. På området har det planterats mer än 100 olivträd och många vackra blommande växter så som Magnolia, Azalea och Kamelior. Bom Sucesso är omtyckt av alla. 

PRAIA D’EL REY

Praia d’El Rey är en av de mest fantastiska golfbanorna i Europa. Den ligger mellan öppna tallskogar och böljande sanddyner och med spektakulär utsikt över Atlanten och Berlengas öarna som ligger utanför Portugals kust. 

18-håls golfbanan är designad av den berömda amerikanska golfarkitekten Cabell B.Robinson. Djupa bunkrar, sluttande greens och sanddyner kontrasterar skarpt med frodiga fairways vilket gör banan till en fin golfutmaning. 

WEST CLIFFS

Nästan bredvid Praia d’El Rey ligger Westcliff, en enastående golfbana för passionerade golfare. Det varierade landskapet har hållits så ostört som möjligt för att skapa en unik 18-håls golfbana i världsklass vid Silverkusten. Banan består av sanddyner avgränsade med lägre växtlighet och högre upp en tallskog med utsikt över havet. Westcliff hör inte till de lättaste banorna, och är inte en bana för nybörjare, men det exklusiva läget bidrar till en ypperlig golfupplevelse. 

ROYAL ÓBIDOS

Golfbanan vid Royal Óbidos Spa & Golf Resort är designad av världsgolflegenden Severiano Ballesteros. Den kända golfaren har skapat en riktigt exceptionell bana med hög kvalitetsstandard och den ligger med en ljuvlig utsikt över Atlanten. 

Banan är utformad så att den naturligt passar in i miljön, den drar nytta av den böljande terrängen på ett naturligt sätt, samt lockar golfare på alla nivåer till denna 6.400 meter långa bana 

För alla golfbanor gäller handicap 36 för kvinnor och män.