SUBLU Tour Trips, i samarbete med SUBLU Tour Portugal, erbjuder  möjligheter för smågrupper att tryggt och säkert se sig om i det vackra och sagolika Portugal. Vi tar noggrant i beaktande alla säkerhetsföreskrifter. Med det nuvarande läget i världen är det just nu inte möjligt att genomföra gruppresor för större grupper, men i smågrupper på 1-5 personer kan resandet göras tryggt och säkert. Våra två hotell ligger som utgångspunkt för våra resor, båda hotellen är Clean & Safe och Safe Travel certifierade.

I utbudet finns skräddarsydda program med bl a kultur, vingårdar, vandring, paddling, fiske, golf och olika wellnessresor i samband med vårt unika havsvattenspa Thalasso.

Det går utmärkt att göra en kombination av programmen och att välja utflykter från olika helheter och bygga upp sitt eget program. Det är bara att ta kontakt så bygger vi det program ni är intresserade av!

Om Katarina, er guide och kontaktperson.

Jag flyttade till Portugal för 3,5 år sedan och mitt intresse för landet har bara ökat under den här tiden. Här är så otroligt vackert, portugiserna vänliga och hjälpsamma och det finns hela tiden någonting nytt att lära sig och se. När jag kom till Portugal bodde jag först ett år i Algarve, men flyttade sedan till centrala Portugal och Silverkusten.

Förutom Portugal har Island alltid en viktig plats i min själ. När jag bodde på Island utbildade jag mig till guide och guidade där på svenska och finska.

Här i Portugal guidar jag främst på svenska, men också på finska, engelska och isländska.

Före Portugal jobbade jag mycket med olika grupper överlag, både inom turism och övrig – det finns väl inget bättre jobb än att kunna dela med sig av sin kunskap och att ha möjligheten att visa människor runt i det vackra Portugal?